TVOH-finaliste Samantha Steenwijk in line-up Holland Zingt Hazes

19 februari 2018 10:53 | muziek | Door Televizier

© William Rutten

Volkszangeres Samantha Steenwijk is toegevoegd aan de line-up van Holland Zingt Hazes 2018. Afgelopen vrijdag werd zij tweede in het achtste seizoen van The Voice of Holland.

Een jaar geleden besloot Samantha Steenwijk haar carrière een boost te geven door auditie te doen voor The Voice of Holland. Hoewel ze de talentenjacht niet won, komt er voor haar toch een droom uit. “Wat er nu gebeurt, overtreft al mijn dromen. Ik stond niet alleen in de finale, maar mag nu ook meedoen met Holland Zingt Hazes,” zegt Steenwijk.

Holland Zingt Hazes

De Haagse zangeres treedt tijdens Holland Zingt Hazes op 14, 15, 20 en 21 april op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ze staat daarmee tussen artiesten als André en Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Jamai, Trijntje Oosterhuis, Lisa Boray, Barry Hay, Peter Beense en Xander de Buisonjé.

The Voice

Steenwijk deed bij The Voice auditie met het liedje Ik leef mijn eigen leven van André Hazes. Welk Hazes-nummer ze in de Ziggo Dome zal gaan zingen, weet ze nog niet. “Al zijn liedjes zijn goed. Het maakt me helemaal niet meer uit welk liedje ik mag gaan zingen of met wie ik mag gaan zingen, ik vind het allemaal fantastisch.”

 

Lees ook: Lil' Kleine is de nieuwe coach in The Voice of Holland.

Meer over