Tweede repetitie Trijntje Oosterhuis live te volgen via Periscope

Trijntje Oosterhuis repeteert vrijdag rond 11.30 uur voor de tweede keer op het Songfestival-podium in Wenen. En dat is live te bekijken op internet!

Trijntje Oosterhuis mag vrijdag nog een keertje oefenen op het podium van de Wiener Stadthalle, als voorbereiding op haar Songfestival-optreden in de eerste halve finale. De beelden van de repetities zijn live te zien via Periscope, op het Nederlandse Twitter-account van het Songfestival.

Trijntje Oosterhuis

Rond 11.30 uur bestijgt Trijntje het podium. Ze mag dan twintig minuten repeteren, waarna het alweer de beurt is aan Finland. Tussen 12.30 en 13.00 uur geeft de zangeres dan een persconferentie. Regisseur Hans Pannecoucke wil vandaag op het podium nieuwe dingen uitproberen: Trijntje zal volgens De Telegraaf meer en indringender in de camera kijken en er is meer focus op haar gezicht.

Kleding

Ook aan de kleding wordt iets veranderd: de achtergrondzangeressen zullen andere outfits aandoen dan bij de eerste repetitie maandag. Trijntje zelf zal vermoedelijk gewoon haar sexy jurk dragen, ook al zou ze een beetje twijfelen. Hoe de aangepaste act eruit ziet, kunnen we dus live bekijken.

Periscope

Periscope is een streaming-app waarmee iedereen met een Twitter-account live beeld en geluid kan uitzenden. "Iedereen die dezelfde app heeft geïnstalleerd kan dat op hetzelfde moment in prima kwaliteit bekijken, maakt niet uit of hij bijvoorbeeld in Nederland, Australië of Chili woont," schreef Peter van der Vorst erover in zijn column voor Televizier.

Lees ook:
Heeft Trijntjes jurk een gat bij haar billen? 

Bekijk hieronder de repetitiebeelden van maandag:

Reageren