Verrassing!

Videoland zendt het concert van KANE live uit

15 mei 2024 13:56 | muziek | Door Judith Regeling

© ANP LEVIN DEN BOER
Als je geen tickets hebt kunnen bemachtigen voor het concert van KANE live in de Ziggo Dome, hoef je niet bij de pakken neer te gaan zitten. Videoland zendt KANE: A Story Recorded in Concert op 7 juni gewoon live uit.

Dat meldt de streamingdienst zojuist.

Lees ook: Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen delen voor het eerst het verhaal van KANE in Videoland documentaire 

KANE

Het is dit jaar alweer tien jaar geleden dat Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen besloten te stoppen met rockband KANE. Diverse jaren zijn gepasseerd, maar dit jaar - speciaal ter gelegenheid van hun 25-jarige bestaan - pakken ze de draad weer op met een aantal concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Mocht je hiervoor nu geen kaartjes hebben kunnen bemachtigen of er vanwege een andere reden niet bij kunnen zijn, hoef je echter niet meer te sippen. Videoland meldt vandaag dat ze KANE: A Story Recorded in Concert van 7 juni 2024 vanaf 20:30 uur live zullen gaan uitzenden. 

KANE: A Story Recorded

Stiekem is dit niet heel verwonderlijk. Eind vorig jaar bemachtigde de streamingdienst namelijk ook al de rechten van KANE: A Story Recorded, een documentaireserie waarin bandleden Dinand en Dennis al terugblikten op hun enorme succes van jaren geleden. Benieuwd of die serie de moeite van het kijken waard is? Onze collega's lieten er in hun podcast al hun licht over schijnen.

Kane: A Story Recorded in Concert is op 7 juni vanaf 20:30 uur live te streamen bij Videoland.

Meer over