Leuk!

William Spaaij verklapt alvast een liedje uit The Passion 2024

20 maart 2024 12:14 | muziek | Door Judith Regeling

© Remko Modderkolk KRO-NCRV
Het is al even bekend dat William Spaaij dit jaar de eervolle taak heeft om Jezus te vertolken in The Passion, maar nog niet met welke nummers hij zal komen. Tot nu dan, want speciaal voor alle geïnteresseerden licht hij alvast een klein tipje van de sluier op.

Het belooft wederom een prachtige editie te worden.

The Passion 2024

Op donderdag 28 maart 2024 is het weer tijd voor The Passion, de muzikale paasvertelling van KRO-NCRV dat uiteraard draait om de laatste dagen van Jezus. Dit jaar heeft musicalacteur William Spaaij de eer om in zijn huid te kruipen, maar uiteraard staat hij er niet alleen voor. Ook Angela Schijf, rapper Keizer, Matteo van der Grijn, Victor Löw en Gaia Aikman zullen muzikaal van zich laten horen.

Dans m'n ogen dicht - Meau en Racoon

Met welke nummers ze ieder zullen komen, blijft echter nog een verrassing. Althans, grotendeels dan. In de onderstaande video vertelt William Spaaij wel alvast dat hij Dans m'n ogen dicht van Meau en Racoon zal vertolken. "Ik kijk daar het meest naar uit. Dat komt omdat dit het moment van Jezus is of in ieder geval de 'Getsemane'. Deze song gaat voor Jezus echt om de keuze om zichzelf op te offeren eigenlijk. En kun je dat als mens wel doen of is God nog iets groter dan dat?"

Benieuwd hoe Williams uitvoering klinkt? Bekijk hieronder alvast een sneak peek!

The Passion is op Witte Donderdag (28 maart 2024) vanaf 20:35 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over