Strandgasten

Zusjes van OG3NE zijn Nick en Simon dankbaar voor hun muziek

7 april 2023 15:15 | muziek | Door Marjolein Vos

© William Rutten
In de laatste aflevering van het programma Strandgasten waren de zusjes Lisa, Amy en Shelley van OG3NE deze week te gast. En wat blijkt... Het drietal is het duo Nick & Simon onwijs dankbaar voor de grote rol die ze gespeeld hebben in hun leven.

De herinnering van Lisa, Amy en Shelley heeft te maken met hun moeder, vertellen ze.

Muziek

"Hun muziek hebben we echt zo vaak gezongen, gedraaid in de auto, met mama, naar school", vertelt Amy. Een dierbare herinnering want hun moeder Isolde overleed in 2017 op 48-jarige leeftijd aan kanker. "We hebben alles altijd meegezongen. We hebben die albums van jullie stukgedraaid." Lisa vult aan: "Het was een van de eerste dingen waar wij meerstemmig op mee gingen zingen."

Bijdrage

Dat de drie hun gouden keeltjes later nog ontdekt zouden hebben, daar twijfelen ze niet aan. Maar Shelley vertelt dat er mogelijk zonder Nick & Simon wel helemaal geen OG3NE bestaan zou hebben. En dus pakken de vrouwen de kans om Kijk Omhoog te zingen, samen met het Volendamse duo, met beide handen aan. 

Blij

En dat ze nu toch nog met hun idolen kunnen zingen, maakt OG3NE heel blij. "We hebben ze al supervaak gezien en gesproken, maar er is nooit een moment geweest dat we echt met elkaar konden zingen", aldus Shelley.

Meer over