Omkoopschandaal

Actrice Lori Loughlin uit Netflix-serie Fuller House geschreven

16 Maart 2019 10:23 | netflix | Door Jacob-Jan van de Groep

© EPA
Lori Loughlin lijkt haar gastrol in Fuller House kwijt te zijn. De actrice, die meerdere malen te zien is in de Netflix-sitcom, is sinds deze week verdachte in een groot omkoopschandaal en zou niet meer in de plannen van de makers voorkomen.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Loughlin speelde de rol van Rebecca Katsopolis in Fuller House en in voorganger Full House. Een bron zegt tegen TMZ dat ze niet meer nodig is in het vijfde seizoen. Eerder deze week werd al duidelijk dat het Amerikaanse tv-station Hallmark de samenwerking met haar stopt. Een van de producties die niet langer op de zender is te zien is de reeks tv-films Garage Sale Mystery.

Gelogen over dochters

De actrice en haar man Mossimo Giannulli zouden bijna een half miljoen euro hebben betaald om hun dochters op een bepaalde universiteit te krijgen. Daarbij logen ze over het gegeven dat hun dochter goede sporters zouden zijn en konden roeien. Toen men erachter kwam dan hun kinderen geen bijzondere atleten waren, kwam de zaak aan het rollen.

Borgtocht vrij

Loughlin kwam vrij na het betalen van een borgsom van 900.000 dollar. Ook haar man moest zijn voorlopige vrijheid afkopen. En dan zeggen ze dat studeren in Nederland duur is…

Meer over