Bij Netflix!

Derde seizoen Designated Survivor vanaf 7 juni op de buis

24 april 2019 16:52 | netflix | Door Jacob-Jan van de Groep

© American Broadcasting Company
Het derde seizoen van Designated Survivor komt vanaf 7 juni op de buis. De terugkeer van de serie met Kiefer Sutherland in de hoofdrol is woensdag aangekondigd door Netflix.

Designated Survivor draait om minister Tom Kirkman (Kiefer Sutherland), die plotseling president van de Verenigde Staten wordt als de president en alle andere kabinetsleden omkomen bij een aanslag op het Capitool. Kirkman was de 'aangewezen overlevende', zoals de woorden designated survivor aanduiden.

Netflix

In tegenstelling tot de eerste twee seizoenen van Designated survirvor, die via ABC werden gemaakt, is nu Netflix verantwoordelijk voor de serie. De streamingdienst zag nog wel brood in de reeks, waar ABC eerder de stekker uit trok. De eerste twee seizoenen verschenen later al wel op Netflix.

Wie komen terug?

Natuurlijk is Kiefer Sutherland weer van de partij en de volgende personages zien we ook terug: Adan Canto als Aaron Shore, Italia Ricci als Chief of Staff Emily Rhodes, LaMonica Garret als geheimagent Mike Ritter, Kall Penn als speechwriter Seth Wright en Maggie Q als FBI agent Hannah Wells.

Meer over