Kijktips!

Deze week nieuw op Netflix

28 juni 2021 11:14 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Een paar leuke nieuwe series, spannende true crime en horror. Netflix zet weer genoeg interessants online om je week mee te vullen.

Dinsdag 29 juni - Black Lightning seizoen 4

DC-superheldenserie over Jefferson Pierce alias Black Lightning, een directeur op een middelbare school die als speciale kracht elektriciteit kan oproepen. In het vierde seizoen heeft heeft Jefferson helemaal geen zin meer in zijn rol als superheld maar moet hij toch weer aan de bak. 

Zet Black Lightning op je kijklijst

Woensdag 30 juni - America - The Motion Picture

Animatieserie over het ontstaan van de VS maar dan totaal absurdistisch met weerwolven en kettingzagen. O.a. Channing Tatum leende zijn stem aan de serie. 

Zet America: The Motion Picture op je kijklijst

Woensdag 30 juni - Somos seizoen 1

In 2011 vermoordde het Mexicaanse Los Zetas drugskartel honderden onschuldige mensen in het plaatsje Allende, vlakbij de grens met Texas. De serie Somos voert fictionele personages op en laat de opmaat naar de massaslachting zien vanuit het gezichtspunt van de slachtoffers.

Zet Somos op je kijklijst

Woensdag 30 juni - Sophie: A Murder in West Cork

In het Ierse West Cork gebeurde nooit iets. Tot 23 december 1996. Toen werd de Franse Sophie Toscan du Plantier dood gevonden voor haar vakantiehuisje. In deze driedelige documentaireserie zien we oude nieuwsbeelden en interviews met familieleden. Ook de hoofdverdachte komt aan het woord. 

Donderdag 1 juli - Young Royals seizoen 1

Zweedse original over Prins Wilhelm (Edvin Ryding), een beetje een jonge prins Harry. Hij misdraagt zich in het uitgaansleven, wordt ladderzat en deelt een kopstootje uit. Iets dat vanzelfsprekend niet zo goed valt bij zijn ouders en de rest van het land. Om manieren te leren wordt hij naar het prestigieuze internaat Hillerska gestuurd.

Zet Young Royals op je kijklijst

Vrijdag 2 juli - Fear Streat Part One: 1994

In 1994 ontdekt een groep tieners dat hun dorpje Shayside, in Ohio vervloekt is. Dat alle gebeurtenissen met elkaar te maken hebben en dat zij wel eens de nieuwe slachtoffers kunnen worden van hetgeen voor alle ellende zorgt. Dit is het eerste deel van een trilogie. 

Meer over