Einde schandaal

Ed Westwick weer terug bij White Gold

30 november 2018 14:00 | netflix | Door Televizier

© BBC
Ed Westwick was de droom van iedere tienervrouw toen hij te zien was als Chuck Bass in Gossip Girl. Na beschuldigingen van seksueel geweld raakte de acteur uit de gratie. Inmiddels blijkt dat hij zijn werk weer heeft opgepakt.
De acteur heeft namelijk een foto geplaatst op de set van de serie White Gold, die in Nederland op Netflix te zien is. De opnames voor het tweede seizoen van de serie zijn bevestigd door de BBC.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

When the 80’s call

Een bericht gedeeld door Ed Westwick (@edwestwick) op

#MeToo

Ed Westwick zag zijn carrière bijna in rook opgaan nadat er meerdere beschuldigingen over seksueel misbruik werden gemeld, wat ook acteurs als Kevin Spacey de das om heeft gedaan. Westwick ontkende stellig, maar moest wel van de set Ordeal by Innocence vertrekken. In juli maakte de openbaar aanklager in Los Angeles bekend dat de zaak tegen de acteur werd geschrapt wegens een gebrek aan bewijs.

White Gold

Dat betekent dat Ed weer in de huid mag kruipen van verkooptalent Vincent Swan, die er alles voor doet om zijn kunststof kozijnen te kunnen verkopen. White Gold speelt zich af in 1983 en naast Vincent geven ook collega's Martin Lavender en Brian Fitzpatrick alles voor de zaak. Seizoen twee wordt volgend jaar uitgezonden.

Meer over