Netflix-hitserie

Er komt een Tiger King film

12 april 2020 21:46 | netflix | Door Dominique Hofman

© Netflix Trailer Tiger King

Tiger King op Netflix al gezien? Dan ben je niet de enige: de documentaire die uit zeven delen bestaat is razendpopulair op het moment. Dat bracht filmmakers op ideeën: producenten van 20th Century Fox zijn volgens de geruchten bezig met een film die gebaseerd is op de documentaire. 

In de film kunnen dingen aan het licht komen die achter de schermen gebeurden en niet zijn getoond in de Netflix-serie, verklaart The Sun. 

De serie is op dit moment wereldwijd een hit en staat ook in Nederland in de top 3 best bekeken programma's. De documentaireserie gaat over twee mensen: eigenaar van een wildpark Joe Exotic en de oprichter van dierenrechtenclub Big Cat Rescue, Carole Baskin. De serie schijnt zo bizar te zijn, dat veel mensen het op het moment een perfecte afleiding vinden.  

 

Extra aflevering

Eerder kwam ook het nieuws naar buiten dat er een extra aflevering van Tiger King op Netflix komt. De aflevering komt zondag Eerste Paasdag al online in Amerika; in Nederland moeten we iets langer wachten. Woensdag 15 april komt de speciale rëunie-aflevering bij ons online te staan. Ook daarin doet Jeff weer zijn verhaal, maar de grote afwezige is Carole Baskin. Die blijft niet forever weg van televisie: Crimezender ID schijnt te werken aan een nieuwe documentaire over de mysterieuze verdwijning van haar ex-man Don Lewis. 

 

Meer over