YES!

GLOW krijgt derde seizoen op Netflix

23 augustus 2018 14:01 | netflix | Door Televizier

© Erica Parise/Netflix
Goed nieuws voor alle fans van GLOW: de serie over de worstelende dames krijgt een derde seizoen. Het nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen, de tweede reeks werd de afgelopen tijd overladen met complimenten.

GLOW is een van de zomerhits op Netflix. Het tweede seizoen van de serie rondom de Gorgeous Ladies of Wrestling kreeg lovende recensies. Dit resulteerde in diverse Emmy-nominaties. Dat is een ‘big deal’ in Hollywood, de Emmy’s zijn immers de belangrijkste televisieprijzen van de Vereinigde Staten. Netflix kon dan ook niet anders dan een nieuw seizoen van GLOW bestellen.

GLOW

Dat er een derde seizoen van GLOW wordt gemaakt is goed nieuws voor alle fans. De tweede reeks had immers een open einde. Nu weten we gelukkig dat de avonturen rondom de worstelende dames nog niet voorbij zijn.

Derde seizoen

Wanneer de derde reeks verschijnt is nog niet officieel bekendgemaakt. Toch ligt het in de lijn der verwachting dat het derde seizoen in juni 2019 op Netflix te zien is. We moeten dus nog even geduld hebben.

Meer over