Seizoen 8 is het laatste

Het doek valt voor The Ranch 

Het doek valt voor comedyserie The ranch. In de laatste afleveringen zal duidelijk worden wie Nick heeft neergeschoten. Ook staat Colt, Beau en de rest van de Bennetts flink wat ellende te wachten.

Hoofdrolspeler Ashton Kutcher liet het vorig jaar al weten: dit achtste seizoen (of ‘achtste deel, vierde seizoen’, zoals kijkers het ook wel noemen) van comedyserie The Ranch is het laatste. Vanaf 24 januari is te zien hoe het afloopt met Colt, de oud-profsporter die terugkeerde naar het dorpje waar hij opgroeide. Hij en zijn familie krijgen te maken met tegenslag en een ‘onzekere toekomst’.

Wederom twee delen

De serie draait om een gezin dat een ranch runt in Colorado. Ashton vertolkt de rol van zoon Colt. Net als bij de eerste drie reeksen het geval was, komt ook het vierde seizoen van The Ranch in twee delen uit. De eerste tien afleveringen waren vorig jaar te zien, nu gevolgd door de laatste tien. Sam Elliott keert terug als pa Beau, Debra Winger als moeder Maggie. Broer Rooster werd in het vijfde deel van de serie aan de kant gezet wegens beschuldigingen van seksueel misbruik.

Vanaf 24 januari op Netflix

Meer over:

Reageren