Netflix

Hoofdrolspeler Bodyguard gevraagd voor tweede seizoen

21 november 2018 16:28 | netflix | Door Televizier

© Netflix
Iedereen heeft het over de nieuwe Netflix-hitserie Bodyguard. Waarom zijn er maar zes afleveringen gemaakt?! Het lijkt er nu gelukkig op dat we binnenkort meer gaan zien van David Budd.

Hoofdrolspeler Richard Madden bevestigt namelijk aan The Daily Mail in gesprek te zijn over een tweede seizoen. "We gaan een paar nieuwe ideeën overlopen. Ik ben in ieder geval enthousiast."

Miniserie

Het is dan ook een gek idee om zo'n verslavende serie maar bij zes afleveringen te houden, want door Bodyguard zit iedereen de laatste maanden op het puntje van z'n stoel. De miniserie gaat over David Budd, een veteraan uit Afghanistan en Irak met een posttraumatische stress-stoornis, die aan de slag gaat als beveiliger van de minister van Buitenlandse Zaken.

Tweede seizoen

De Britse Madden, ook bekend uit Game of Thrones, bekend dat een tweede seizoen niet de bedoeling was. "We hebben nooit de intentie gehad om een tweede seizoen te maken, maar eerlijk gezegd vind ik het best wel spannend om te zien welke ideeën er naar boven komen. Ik ben vooral benieuwd wat mijn personage te wachten staat."
Ja, wij ook, Richard. Wij ook.

Meer over