Het lijkt er wel op

Jesse Pinkman in Better Call Saul?

26 juni 2018 15:43 | netflix | Door Televizier

© Ursula Coyote/AMC
Het lijkt er sterk op dat Jesse Pinkman, een van de hoofdpersonages uit de hitserie Breaking bad zijn opwachting maakt in de spin-off Better call Saul. Ook is het mogelijk dat Dean Norris terugkeert als Hank Schrader.

Na onder anderen James McGill (Bob Odenkirk), Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) en Gustavo Fring (Giancarlo Esposito) is het nu de beurt aan nog een Breaking bad-personage om zijn of haar opwachting te maken in de spin-off Better call Saul. Dat bevestigt uitvoerend producent Vince Gilligan aan The Wrap.

Jesse Pinkman

Welk personage te zien is in het vierde seizoen van Better call Saul is vooralsnog niet duidelijk. Wel gaan er sterke geruchten over de terugkeer van Jesse Pinkman (Aaron Paul). De nieuwe reeks speelt zich af in Albuquerque, waar Pinkman woont. Ook wordt Hank Schrader (Dean Norris) genoemd door diverse Amerikaanse bronnen.

Walter White

Helaas keert Bryan Cranston voorlopig niet terug als Walter White. Een heel spannend personage zou hij overigens ook niet zijn. Better call Saul speelt zich af voorafgaand aan Breaking bad. Toen was White slechts een saaie wiskundeleraar zonder problemen.

Lees ook: Releasedatum Better Call Saul seizoen 4 bekend

Meer over