Kingpin terug in Netflix-serie Daredevil

27 Oktober 2017 13:50 | netflix | Door Televizier

© Barry Wetcher/Netflix

Marvel-fans wachten zonder twijfel met smart op het nieuwe seizoen van Daredevil. Het duurt nog wel even voordat de derde reeks aan de catalogus wordt toegevoegd. Gelukkig maakt de streamingdienst fans alvast warm met een nieuwtje: Kingpin komt terug.

Let op: dit bericht bevat spoilers uit het eerste seizoen.

Daredevil-fans kunnen zich Kingpin, de brute schurk uit het eerste seizoen, maar al te goed herinneren. Het crimineel meesterbrein belandde dankzij de inspanningen van Daredevil achter slot en grendel. Dat was kennelijk niet voor lang, maakt Netflix nu bekend. De man met het enorme postuur keert terug in Hell's Kitchen. 

The Defenders

Tussen het tweede en derde seizoen van Daredevil zit de serie The defenders, die nu op Netflix te zien is. Zelden werd er op zo’n uitgebreide schaal toegewerkt naar een serie als bij The defenders het geval is. Maar liefst vier aparte series heeft de streamingdienst gebruikt om de vier hoofdrolspelers te introduceren: de supersterke privédetective Jessica Jones; de onverwoestbare Luke Cage; kungfu-strijder Iron Fist, die magische krachten in zijn vuist heeft; en natuurlijk Daredevil, die blind is maar bovennatuurlijke zintuigen heeft.

New York

Lachebekjes zijn ze geen van vieren, sociale dieren zijn ze ook niet allemaal. Toch was het hard nodig om de handen ineen te slaan, in veel van de series was immers al te zien dat hun geliefde New York in groot gevaar is. Met de terugkeer van Kingpin wordt de wijk Hell’s Kitchen nóg gevaarlijker.

Meer over