Lijstje

Kom alvast in de kerststemming met deze vijf kersttoppers!

Nog een maandje wachten en dan is het kerst. Om alvast in de stemming te komen zetten wij een aantal heerlijke kerstfilms en series voor je op een rij. Pak warme chocolademelk, schuimpjes, kerstkransjes en ander zoet waar, bingen maar!

Let It Snow – nu te zien op Netflix

Let It Snow is een romantische komedie, gebaseerd op het boek Let It Snow: Three Holiday Romances van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. Op Kerstavond wordt het dorpje Midwestern Town overvallen door een sneeuwstorm, waardoor alle voorbereidingen op het kerstfeest fout dreigen te gaan. Gelukkig ontstaan er nog wat nieuwe liefdes en dat geeft toch een heerlijk kerstgevoel. 

The Knight Before Christmas – nu te zien op Netflix

Vanessa Hudgens speelt lerares natuurwetenschappen Brooke in The Knight Before Christmas. Ze gelooft niet meer in de liefde, maar stuit dan per toeval op een ridder uit de veertiende eeuw, die in Ohio is terechtgekomen. Wordt hij dan haar prins op het witte paard?

Holiday Rush – vanaf 28 november te zien op Netflix

Rush Williams, gespeeld door Romany Malco, is in Holiday Rush een populaire dj die werkzaam is in New York. Sinds de dood van zijn vrouw legt hij zijn vier kinderen in de watten, maar als hij zijn baan kwijtraakt is het over met de pret. Zijn producer Roxy (Sonequa Matin-Green) en zijn tante Jo (Darlene Love) komen dan met het idee om zelf een radiostation te kopen. Hoe gaat hij zijn kinderen alsnog verwennen met de kerst?

Merry Happy Whatever – vanaf 28 november te zien op Netflix

Een heuse kerstserie van Netflix, hoera! Merry Happy Whatever is het beste te vergelijken met Meet the Parents. Muzikant Matt (Brent Morin) is platzak, maar wil bij zijn schoonfamilie in Philadelphia een verpletterende indruk achterlaten omdat hij met zijn vriendin Emmy (Bridgit Mendler) wil trouwen. Vader Don (Dennis Quaid) blijkt tijdens kerst echter een lastig te nemen horde.

Home for Christmas vanaf 5 december te zien op Netflix

Johanne (Ida Elise Broch) is 30 jaar en krijgt continu te horen dat het eens tijd is om een partner te vinden. Iedereen om haar heen viert een perfect kerstfeest met vrienden en familie, maar zij kan nog altijd niet voldoen aan de verwachtingen. Tot deze kerst. In de adventperiode gaat Johanne in 24 dagen op zoek naar de man van haar dromen om Kerstmis mee te vieren. Dan moet ze kiezen uit drie kerstelfen. Dan krijgt ze zes afleveringen de tijd voor.

Meer over:

Reageren