Lijstje

Overzicht: Laatste kans op Netflix

20 maart 2020 15:27 | netflix | Door Jacob-Jan van de Groep

© Warner
Nu je vanwege de coronacrisis misschien wel wat meer tijd over hebt om te Netflixen, willen wij je op bepaalde titels wijzen die binnenkort van de streamingdienst verdwijnen. Doe er je voordeel mee!

Justice League - tot 20 maart beschikbaar

Batman heeft de hulp van een aantal superhelden nodig om de grootste vijanden van het moment te verslaan. De bedreiging komt van Steppenwolf en zijn leger van Parademons en om hen te bestrijden krijgt de menselijke vleermuis hulp van onder anderen Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg.

Guidinc. helpt je aan alle informatie over Justice League. Klik hier!

Jumanji: Welcome to the jungle - tot 20 maart beschikbaar

In Jumanji: Welcome to the jungle komen vier middelbare scholieren terecht in de junglewereld van een videospel. Onder anderen Dwayne Johnson en Kevin Hart spelen mee in deze verfilming met een link naar het origineel uit 1995. Ze gaan samen op missie om te ontsnappen.

Alle informatie over Jumanji: Welcome to the jungle vind je op de website van Guidinc.!

Tonio - tot 22 maart beschikbaar

Tonio (22) wordt door een auto geschept nabij het Amsterdamse Vondelpark. Nadat hij naar het AMC wordt vervoerd, overlijdt de zoon van een schrijver nog dezelfde dag. Vader Adri (Pierre Bokma) en moeder Mirjam (Rifa Lodeizen) zoeken daarop naar een reconstructie van de laatste levensdagen van hun zoon. Pas maanden later durft Adri de plaats van het ongeval te bezoeken.

Wil je alles weten over Tonio? Kijk dan op Guindinc., jouw online streaminggids!

The Affair - tot 31 maart beschikbaar

In The Affair hebben leerkracht Noah Solloway en serveerster Alison Bailey een buitenhuwelijkse relatie. Noah is vader van vier kinderen en Alison hoopt juist haar leven op de rit te krijgen nadat haar kind overleed. In 2015 werd de serie onderscheiden met een Golden Globe en er volgden nog drie seizoenen.

Even inlezen voordat je aan The Affair begint? Kijk dan op Guidinc.nl!

Meer over