White Lines

Netflix bestelt nieuwe serie van bedenker La Casa de Papel

2 Augustus 2018 10:12 | netflix | Door Jacob-Jan van de Groep

© Screenshot YouTube trailer
Netflix heeft goud in handen met een nieuwe serie. White Lines, een combinatie van La Casa de Papel en The Crown, is besteld door de streamingdienst en wij kunnen niet wachten!

Nadat we de eerste twee seizoenen van La Casa de Papel in een ruk hebben uitgekeken, vielen wij min of meer in een gat. Natuurlijk is seizoen 6 van Suits aan het aanbod toegevoegd, kun je Orange is the new black seizoen 6 kijken of volg je de verrichtingen van Bob Lee Swagger in het derde seizoen van Shooter. Er komt nu een nieuw kijkcijferkanon aan.

Alex Pina

White Lines wordt het volgende project van Alex Pina, het brein achter La Casa de Papel. De verhaallijn van de veelbelovende serie draait om de avonturen van een legendarische dj uit het regenachtige Manchester, die grote successen boekt op Ibiza. Uiteindelijk slaat het noodlot toe en verdwijnt hij van de aardbodem.

Leugens en misdaad

Na twintig jaar wordt zijn lichaam gevonden en wil zijn zus het verhaal rondom zijn verdwijning boven water krijgen. Haar zoektocht leidt haar door een wereld van dancemuziek, feesten, leugens, misdaad en cover-ups.

Sky Rojo

Naast White Lines is Pina ook bezig met Sky Rojo. De productie van dit actiedrama start in 2019.

Lees ook: Netflix-serie La Casa de Papel krijgt derde seizoen

Meer over