Yeah

Netflix bevestigt zesde seizoen Lucifer

24 Juni 2020 13:05 | netflix | Door Jacob-Jan van de Groep

© FOX
Netflix komt met goed nieuws voor de Lucifans, zoals de fans van Lucifer genoemd worden. De streamingdienst heeft een zesde seizoen van de komische fantasyserie bevestigd!

Een zesde seizoen was lange tijd onzeker, helemaal omdat de makers eerder zeiden dat het vijfde seizoen de laatste zou zijn. Na het zesde seizoen is het overigens wel uit met de pret, vertelt Netflix.

Duivel

In Lucifer draait het om Lucifer Morningstar (Tom Ellis), die als duivel op aarde ronddwarrelt en alles doet wat God verboden heeft. Als hij bij toeval betrokken raakt bij een moordzaak met rechercheur Chloe Decker (Lauren German) wordt hij consultant bij het Los Angeles Police Department (LAPD). Naast de duivel komen allerlei Bijbelse figuren naar de aarde om de tijd van hun leven te hebben.

Vijfde seizoen

Netflix kreeg in 2018 de rechten van Lucifer in handen nadat FOX na drie seizoenen de stekker uit het project trok. Inmiddels is de startdatum van het vijfde seizoen ook bekend. De eerste acht afleveringen van het vijfde seizoen, dat in totaal uit zestien afleveringen bestaat, zijn vanaf 21 augustus te zien bij Netflix.

Meer over