Icoon

Netflix geeft releasedatum van documentaire over Robbie Williams prijs

11 oktober 2023 16:50 | netflix | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Documentaires over en met beroemdheden schieten als paddenstoelen uit de grond, lijkt het wel de laatste tijd. De nieuwste ster die een naslagwerk voor later krijgt is Robbie Williams.

Netflix, de streamingdienst die de documentaire van Robbie Williams in de huiskamers bij de abonnees brengt, maakt woensdag de komst van ROBBIE WILLIAMS bekend. Niet zo'n enerverende titel, maar de documentaire an sich belooft dat wel te worden.

Jubileum

De serie over de succesvolle Britse zanger bevat nooit eerder vertoonde beelden van Williams. De documentaire belooft volgens Netflix een "intiem en persoonlijk portret" van het muziekicoon. De serie is uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de muziekcarrière van Williams. De 49-jarige zanger brak begin jaren negentig door als lid van Take That en werd daarna ook succesvol als soloartiest.

Vierdelig

Evenals de documentaire BECKHAM, over het leven van voormalig Engels profvoetballer David Beckham, bestaat de reeks van Robbie Williams uit vier delen. Vanaf 8 november is het werk te zien op Netflix.

Meer over