Vervolg

Netflix kondigt nieuwe film over Ferry Bouman aan

16 november 2023 18:27 | netflix | Door Jacob-Jan van de Groep

© Netflix
Ferry: de serie is nog maar net te zien op Netflix of de streamingdienst kondigt alweer wat nieuws over de Brabantse drugsbaron aan. Er komt namelijk een nieuwe film over Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers.

De nieuwe film over drugsbaron Ferry Bouman gaat verder op de gebeurtenissen uit het derde seizoen van de Netflix-serie. Frank Lammers en Huub Smit spelen sowieso mee in de nieuwe film, andere castleden worden op een later moment bekendgemaakt.

Drie seizoenen

De verhaallijn rondom Ferry Bouman begon in de serie Undercover in 2019. Inmiddels zijn er drie seizoenen te zien van de populaire serie. Tussendoor kwam in 2021 de film Ferry uit, die zich afspeelt voor de gebeurtenissen uit het eerste seizoen. Twee weken geleden kwam Ferry: de serie uit, die voortborduurde op de gebeurtenissen uit de film uit 2021.

PSV

Ter promotie van alles met betrekking tot Ferry Bouman kroop Lammers onlangs weer in de huid van zijn personage en deed hij, als fervent PSV-supporter, met zijn crewleden het Philips Stadion in Eindhoven aan tijdens het duel PSV - PEC Zwolle. De Brabanders wonnen met 4-0 en Ferry had het ontzettend naar zijn zin. Ook na afloop zette de drugsbaas de boel behoorlijk op stelten in en rondom het voetbalstadion.

Meer over