In juni...

Netflix kondigt tweede seizoen Dark aan

Het Duitse scifi-drama Dark krijgt een vervolg op Netflix. De tweede reeks over het mysterieuze plaatsje Winden is vanaf juni te zien.

In 2018 baarde het debuutseizoen van de serie al heel wat opzien. Volgens Netflix is Dark een van de best bekeken niet-Engelse series op de videodienst. 

Tijdreizen

In het eerste seizoen werd Winden in de greep gehouden door de raadselachtige verdwijning van een scholier. De jongen verdween in een tunnel in de buurt van een laboratorium complex en bleek ineens vast te zitten in het jaar 1986. Door deze onbedoelde tijdreis was hij onvindbaar voor zijn vrienden en familie, tot een reeks raadselachtige gebeurtenissen drie generaties dorpelingen samenbracht.

Overweldigd

De ontknoping van het eerste seizoen riep voldoende vragen op dat er genoeg materiaal is voor een vervolg. Showrunners Baran bo Odar en Jantje Friesen laten weten dat er voldoende te beleven valt: "We zijn overweldigd door de reacties. We kunnen de fans van Dark ervan verzekeren dat we nog genoeg verrassingen in petto hebben voor het tweede seizoen van Dark."

Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen.

Meer over:

Reageren