Spectaculair

Netflix lanceert trailer en datum voor nieuwe fantasyserie The Witcher

31 oktober 2019 22:06 | netflix | Door Televizier

© Katalin Vermes
Netflix heeft de trailer en de releasedatum onthuld voor The Witcher, het nieuwe grootse fantasy-epos. De serie is de zien vanaf 20 december.

The Witcher is een nieuwe Netflix Original, gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks De serie gaat over de eenzame monsterjager Geralt of Rivia die zijn plek probeert te vinden in een wereld waarin de mensen om hem heen vaak nog slechter zijn dan de monsters waarop hij jaagt. Samen met een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt, moet Geralt  zijn weg zien te vinden door het onheilspellende Continent.

Henry Cavill

De hoofdrol van de hoogblonde Geralt in The Witcher is voor Henry Cavill. Deze 36-jarige Britse acteur speelde eerder in onder meer de serie The Tudors en de films Mission Impossible - Fallout en Man of Steel. In die laatste film was hij natuurlijk te zien als 'Superman' Clark Kent. Andere rollen in The Witcher zijn voor onder meer Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) als Yennefer en Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) als Ciri.

Langverwachte Netflix-serie

De langverwachte nieuwe serie telt acht afleveringen die vanaf 20 december 2019 te zien zijn bij Netflix. Tegelijk met de releasedatum presenteerde Netflix ook de eerste officiële trailer van de serie. 

 

Meer over