Lach en een traan

Netflix lanceert trailer laatste seizoen Orange is the new black

27 juni 2019 09:12 | netflix | Door Televizier

© still oitnb
Het doek valt na zeven seizoenen definitief voor de Netflix-hit Orange is the new black. In de trailer voor het laatste seizoen zien we alle oude bekenden nog een keer schitteren in hun oranje (en beige!) overalls. 

In het laatste seizoen van Orange is the new black komen de dames van de Litchfield-gevangenis tot de conclusie dat hun celstraf hen voor altijd heeft veranderd. Piper worstelt met het leven buiten de bak, terwijl het leven in de gevangenis zonder haar doorgaat.

Piper Zwanger?

In de trailer van de Netflix-hit zien we Piper (Taylor Schilling) haar met een potje urine in de weer en klappert ze op en neer met iets dat lijkt op een verschoontafel voor baby's. Is ze soms zwanger?

Dromen en drugs

In Litchfiels is Taystee's vriendschap met Cindy nog steeds onzeker terwijl ze wacht op haar vonnis. Gloria en haar keukenpersoneel worden geconfronteerd met de harde waarheid van de nieuwste winststroom. Anderen jagen weer op drugs of dromen en worstelen met de gedachten over hun plek op deze wereld.

Eerste Netflix-hit

Orange is the New Black luidde zeven jaar geleden een nieuw tijdperk van televisie in. Het was een van de eerste grote hits voor Netflix, waarna er nog vele andere succesreeksen volgden. 

Het laatste seizoen van Orange is the New Black is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

Meer over