Netflix: nieuw in oktober 2017

4 oktober 2017 15:14 | netflix | Door Televizier

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent ook weer een buslading aan nieuwe films en series op Netflix. Wij zetten de hoogtepunten van oktober op Netflix. En dat zijn er veel.

Tweede seizoen Riverdale

Het langverwachte tweede seizoen van Riverdale gaat in première. Het wordt geen bingewatchen geblazen want er komt maar 1 aflevering per week beschikbaar. Hoe dan ook komen we eindelijk te weten of Fred, de vader van Archie, het eerste seizoen heeft overleefd en of de vader van Veronica voor veel problemen gaat zorgen nu hij is vrijgelaten uit de gevangenis.

Vanaf 12 oktober

Nieuwe serie Dynasty

Ook de nieuwe versie van Dynasty gaat op 12 oktober de lucht in. Net als in het origineel gaat het ook nu weer om de rijke familie Carrington en hun onderlinge relaties. De hoofdpersoon in deze reeks is Fallon Carrington, de verwende dochter van Blake. Zij ligt nogal overhoop met haar nieuwe stiefmoeder.

Vanaf 12 oktober

Nieuwe serie: Mindhunter

De serie Mindhunter van de bekende regisseur David Fincher speelt zich af in 1979 wanneer twee FBI-agenten in het hoofd van seriemoordenaars proberen te kruipen om zo te ontdekken waarom ze die vreselijke misdrijven plegen. Mindhunter is gebaseerd op het boek Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit en klinkt behoorlijk veelbelovend. Zeker omdat regisseur David Fincher verantwoordelijk is voor kaskrakers als Se7en, The Social Network en Gone Girl.

Vanaf 13 oktober

Nieuwe film: The Hateful Eight

De meest recente film van Quentin Tarantino. Een western met een sterrencast onder wie Samuel L. Jackson, Channing Tatum en Kurt Russell. Het is niet de allerbeste Quentin Tarantino, maar ook niet de beste Tarantino is meer dan de moeite waard om naar uit te kijken.

Vanaf 13 oktober

Nieuwe film: The Meyerowitz Stories

The Meyerowitz Stories gooide hoge ogen tijdens het Filmfestival van Cannes en gaat over een dysfunctionele familie die samenkomt in New York met hun moeilijke vader (Dustin Hoffman). Ben Stiller en Adam Sandler spelen de hoofdrollen dus er wordt ook veel gelachen. En beide heren schijnen de pannen van het dak te spelen.

Vanaf 13 oktober

Tweede seizoen Stranger Things

Het eerste seizoen van Stranger things groeide in recordtijd uit tot een van de grootste hits van Netlfix. De vriendengroep Lucas, Dustin en Will kreeg te maken met mysterieuze verdwijningen en monsters in hun dorpje. In het nieuwe seizoen beleven ze samen met het bijzondere meisje Eleven nieuwe avonturen in de jaren tachtig. Het hele seizoen komt in een keer online dus dat wordt ongegeneerd bingewatchen. 

Vanaf 27 oktober

Meer over