Met Rev Run

Netflix-tip: All about the Washingtons

Joey maakte als hiphopper jarenlang podia over de hele wereld onveilig. Zijn vrouw Justine zorgde intussen voor het huishouden. Als Joey met pensioen gaat, wisselen ze van rol.

Joey Washington heeft in All about the Washingtons zijn zaakjes prima voor elkaar. Hij heeft een bloeiende carrière in de hiphop, een schat van een vrouw en vier bloedjes van kinderen. Ze wonen in een prachtig huis en alles loopt op rolletjes.

Huisvader

Dan besluit Joey er de brui aan te geven. Hij is het hiphopwereldje zat en wordt huisvader. Zijn vrouw Justine is aan de beurt om haar droom na te jagen: een carrière als zakenvrouw. Zowel Justine als haar echtgenoot als hun kinderen moeten behoorlijk aan de nieuwe rolverdeling wennen.

Rev Run

De rol van Joey komt voor rekening van Joseph Simmons, beter bekend als Rev Run. Hij maakte deel uit van Run DMC, het hiphoptrio dat al in de jaren 80 de hitparades veroverde met nummers als It’s like that en Walk this way, een nummer dat de hiphoppers samen met Aerosmith maakten.

Netflix

Het is het eerste echte acteeruitstapje van Simmons, die hiermee in de voetsporen treedt van collega-hiphoppers als LL Cool J (Deep Blue Sea, NCIS: Los Angeles) en Ice-T (Law & Order: SVU). De comedyserie is vanaf 10 augustus te zien op Netflix.

Meer over:

Reageren