Nieuwe afleveringen

Netflix-tip: Better call Saul

5 augustus 2018 15:00 | netflix | Door Televizier

© Michele K.Short
Jimmy heeft het moeilijk aan de start van het vierde seizoen van Better call Saul. Hij worstelt met de dood van zijn broer. Ook professioneel zit het niet mee.

Toen de gladde advocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk) uit Breaking bad een eigen serie kreeg, waren de verwachtingen hooggespannen. Dat blijkt terecht, want Better call Saul is een succes. Vanaf deze week verschijnt er elke dinsdag een verse aflevering van de reeks op Netflix, van het vierde seizoen alweer.

Chucks dood

De vaste kijkers snappen dat Jimmy – zoals Saul in het begin van zijn carrière nog heette –heel wat leed te verwerken krijgt. Zijn broer Chuck kwam in het slot van seizoen drie op tragische wijze om het leven en Jimmy probeert een manier te vinden om daarmee om te gaan.

Mike en Gus

Intussen gaat het ook op professioneel vlak niet over rozen. Jimmy moet op zoek naar een nieuwe baan, en dat valt niet mee. Verder krijgen ook Breaking bad-bekenden Mike en Gus heel wat voor de kiezen dit seizoen.

Geen Walter en Jesse

Wat veel fans van Better call Saul willen weten, is of dit seizoen dan eindelijk de hoofdpersonen uit Breaking bad opduiken in de serie. De maker liet in een interview weten dat Walter (Bryan Cranston) en Jesse (Aaron Paul) dit seizoen niet te zien zullen zijn. “Maar het zou slordig zijn als we hen voor het einde van Saul niet laten zien.”

Meer over