Als je vader een seriemoordenaar is

Netflix-tip: De spannende film The Clovehitch Killer

De 16-jarige Tyler Burnside heeft een totaal normale jeugd. Zijn vader is leider bij de scouts, zijn moeder huisvrouw en hij zet zijn eerste schreden op het wankele pad der liefde. Alles is prima in orde tot hij vermoedt dat zijn vader wel eens een seriemoordenaar zou kunnen zijn.

Het kleine dorp waarin Tyler en zijn ouders wonen werd tot tien jaar geleden geteisterd door een seriemoordenaar met de bijnaam 'The clovehitch killer'. Nog ieder jaar herdenkt het hele dorp de slachtoffers. De moordenaar in kwestie is nooit gepakt, maar hij stopte uit zichzelf. Natuurlijk heeft Tyler ook maar een seconde gedacht dat zijn vader iets te maken zou kunnen hebben met de moorden. 

Bondage

Dat verandert wanneer hij in de auto van zijn vader zoent met een meisje en zij een nogal heftige bondage foto vindt. Dat zet Tyler aan het denken. Wat doet die zwaar Christelijke vader van hem altijd in de schuur? En wat gebeurt er in de kruipruimte onder het huis. Tyler krijgt in zijn zoektocht hulp van Kassi, die al jaren geobsedeerd is door de 'Clovehitch killer'. 

Spannend

Het spannende en verrassende The clovehitch killer ging in maart van dit jaar in première in de bioscoop maar is nu gewoon te zien op Netflix. 

Wil je nog meer tips of inspiratie opdoen? In het nieuwe magazine Guidinc. vind je de beste series en meer over video on demand.

Ter introductie bestel je het eerste nummer nu voor maar 1,99 euro!

Lees meer over de eerste editie!

Guidinc.

Meer over:

Reageren