De bloemenstal

Netflix-tip: la casa de las Flores

12 Augustus 2018 07:00 | netflix | Door Televizier

© Javier Ávila/Netflix
Een man van middelbare leeftijd heeft een bloemenwinkel en een keurig gezin. Daarnaast heeft hij stiekem een travestietenclub en een maîtresse. Als die dood aan zijn plafond hangt, heeft hij iets uit te leggen.

Het lijkt zo’n vrolijk, fleurig bestaan dat de familie De La Mora leidt. Maar schijn bedriegt, en dat blijkt wanneer er plotseling een dode vrouw aan het plafond hangt. Het blijkt Roberta te zijn, de maîtresse te zijn van de heer des huizes. De twee hadden al jaren een geheime relatie.

Kind

Dit is allemaal onbekend bij de rest van de familie en de schok is dan ook groot als hij ook nog een kind bij Roberta verwekt blijkt te hebben. Dit meisje is inmiddels een tiener en staat totaal onverwacht op de stoep bij haar gechoqueerde halve en hele familieleden. Die besluiten zich het meisje te ontfermen.

De bloemenstal

La Casa de las Flores betekent ‘de bloemenstal’ en dat is meteen de branche waarin de familie de La Mora zijn brood verdient. En: de naam van de nachtclub die vaderlief er stiekem naast runt, een tent vol glitter en glamour met veel optredens van travestieten.

Veronica Castro

La Casa de las Flores is een Mexicaanse serie met Veronica Castro in de hoofdrol. Deze diva draait al sinds begin jaar 70 mee in de Spaanstalige tv-wereld en heeft talloze series en films op haar naam. Ook heeft ze een stuk of dertig albums opgenomen. In deze Netflixreeks kan ze zich van haar meest glamoureuze kant laten zien.

Vanaf 10 augustus op Netflix.

Meer over