Netflix-tip: Orange is the new black seizoen 6

26 juli 2018 08:59 | netflix | Door Televizier

© Cara Howe / Netflix
Een opstand, een bestorming en een brand: de kijkers van Orange is the new black kregen in het slot van het vijfde seizoen nogal wat voor de kiezen. Hoe nu verder?

Fans van Orange is the new black zaten verbijsterd in de stoel na de laatste aflevering van seizoen 5. Maar liefst tien van de hoofdpersonen hadden zichzelf dusdanig in de nesten gewerkt, dat het nog maar de vraag is of ze überhaupt nog te zien zullen zijn in dit nieuwe seizoen.

Litchfield

Het zou zelfs kunnen dat de vertrouwde Litchfield-gevangenis wordt ingeruild voor een andere locatie. Het vertrouwde decor dreigde in de cliffhanger in vlammen op te gaan. Zouden de ingezetenen een heel nieuw verblijf krijgen? En wat zou dat voor een gevolgen voor hen hebben?

Spanningen

Een ding is alvast zeker: wie er ook te zien zijn in het seizoen en waar ze ook zijn, de onderlinge spanningen blijven. Ruzies, vechtpartijen, vriendschappen en vijandelijkheden zijn aan de orde van de dag. Of zoals een van de gevangenen verzucht: “Verhoudingen tussen vrouwen zijn altijd zo moeizaam!”

De nieuwe reeks is vanaf 27 juli te zien op Netflix.

Meer over