Trailer: Safe

Netflix-tip: Safe

Een weduwnaar woont samen met zijn twee tienerdochters in een villawijk. Hij is nog steeds in rouw vanwege het overlijden van zijn vrouw. Dan verdwijnt zijn oudste dochter.
De alleenstaande kinderarts Tom woont samen met zijn twee tienerdochters in een afgeschermde villawijk. Hij is nog steeds in rouw vanwege zijn vrouw, die eerder om het leven kwam. Hoe precies, wordt in de loop van de reeks Safe duidelijk, net als waarom Tom zich schuldig voelt over haar dood.

Verdwenen dochter

Maar met de dood van zijn geliefde vrouw is het leed nog niet voorbij voor Tom. Een van zijn dochters verdwijnt na een feestje en de politie vermoedt dat een van de inwoners van de wijk er meer vanaf weet. Dat werpt de vraag op hoe goed hij zijn buren nu eigenlijk kent.

Schijn bedriegt

Niet goed genoeg, blijkt gedurende zijn zoektocht naar zijn dochter. Aan de oppervlakte zijn de bewoners van het dorpje keurige mensen, maar schijnt bedriegt. En met Toms onderzoek komt er een heleboel vuiligheid naar boven, ook over de dood van zijn vrouw.

Dexter

Stralend middelpunt van deze reeks is Michael C. Hall. Deze acteur verwierf wereldfaam als het titelpersonage in de misdaadreeks Dexter. Maar liefst acht seizoenen ging de rossige bloedspetteranalist achter seriemoordenaars aan. Steevast legden die het loodje. Hij won in 2011 een Golden Globe voor zijn rol.

Sinds 10 mei op Netflix.Lees ook: 
Netflix-tip: Bobby Kennedy for president

Meer over:

Reageren