Nu te zien

Netflix-tip: The sinner 2

Rechercheur Harry Ambrose gaat terug naar zijn geboorteplaats om de moord op een man en een vrouw te onderzoeken. Ze zijn vergiftigd door een 13-jarige jonge. Maar waarom deed hij dat?

Jessica Biel is niet meer te zien in het tweede seizoen van The sinner, de moordzaak waarbij haar personage was betrokken, is opgelost. Maar dat betekent niet dat Harry Ambrose zonder werk zit. De speurder (Bill Pullman) gaat terug naar zijn geboorteplaats: een bevriende politieman roept zijn hulp in.

Dubbele moord

Deze Heather Novak heeft namelijk een nogal pittige zaak op zijn bordje gekregen. Er is een dubbele moord gepleegd. De twee slachtoffers, Adam Lowry en een onbekende vrouw, liggen dood in een hotelkamer. Adams 13-jarige zoon Julian geeft al snel toe dat hij de dader is: hij heeft een giftige plant in hun thee gestopt.

Wat is het motief?

Maar daarmee is de kous niet af, want over Julians motief tast iedereen in het duister. Vooral omdat de jongen zijn bekentenis op aandringen van zijn moeder Vera al snel weer intrekt. Harry zoekt het motief in Julians traumatische jeugd.

Meer over:

Reageren