Vanaf 27 maart

Nieuw op Netflix deze week

26 maart 2020 13:30 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je.

Vrijdag 27 maart

Ozark seizoen 3
In seizoen 2 zakten Marty Byrde en zijn gezin nog dieper weg in het moeras van de criminaliteit. Het seizoen eindigde met de opening van de casinoboot waarmee Marty honderden miljoenen wil witwassen voor het Mexicaanse drugskartel. Het derde seizoen speelt zich een half jaar af na de finale van seizoen 2. En zoals we inmiddels weten van Ozark, kan er een hoop gebeuren in die tijd. 

Jusqu'au déclin (The decline)
In de Canadese thriller Jusqu'au déclin gaat Antoine naar een afgelegen survivalkamp. Maar wanneer er een dode valt, komen de leden van het kamp tegenover elkaar te staan. 

 

Il processo
Italiaanse misdaadserie waarin de moord op een tienermeisje een officier van justitie raakt die het slachtoffer kent, een advocaat wil carrière maken en een verdachte die zegt dat ze onschuldig is.

Zaterdag 28 maart 

Suits seizoen 7 
De eerste tien afleveringen stonden al op Netflix, nu komen daar de laatste zes bij. En dat zijn de afleveringen waarin Meghan Markle en Patrick J. Adams afscheid nemen. Katherine Heigl is nieuw dit seizoen. En de grote vraag is of Harvey en Donna nu echt iets met elkaar krijgen. 

 Weten wat je nog meer kunt kijken aan VOD? Ga dan naar Guidinc.nl

Meer over