Vanaf 20 maart

Nieuw op Netflix deze week

19 maart 2020 17:37 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels van komende week.

Vrijdag 20 maart

Angel has fallen
Na Olympus has fallen en London has fallen moet geheim agent Mike Banning (Gerard Butler) zijn eigen naam zuiveren in deze actiefilm. Hij wordt verdacht van een aanslag op de president en gaat op zoek naar de echte daders.

 

Ultras
Italiaanse over hooligans van de Italiaanse voetbalclub Napoli en dan speciaal over de 50-jarige Sandro, die door een stadionverbod begint te denken aan een normaal leven. 

 

Life of speed: The Juan Manuel Fangio story
De Argentijn Juan Manuel Fangio werd begin jaren vijftig vijf keer wereldkampioen in de Formule I, in de gevaarlijkste periode van de sport. Deze documentaire vertelt zijn levensverhaal en het verhaal van zijn ongelooflijke carrière. 

The letter for the king 
Serie gebaseerd op het beroemde boek van Tonke Dragt over de jonge schildknaap Tiuri die te maken krijgt kmet oude profetieën, magische krachten en wispelturige metgezellen op een epische queeste om zijn koninkrijk te redden.

Self made: Inspired by the life of madam C.J. Walker 
Serie gebaseerd op een waar gebeurd verhaal waarin een arme Afro-Amerikaanse een schoonheidsimperium opbouwt en de eerste vrouwelijke selfmade miljonair wordt. 

Tiger king: Murder, mayhem and madness
De 56-jarige Joseph Maldonado-Passage oftewel Joe Exotic gold een tijdlang als een excentriekeling met veel wilde dieren, maar dat beeld is nu wel anders, zo laat deze documentaireserie zien. Joe bleek een totale gekkie te zijn. 

 Op Guidinc.nl vind je nog veel meer leuke films, series en documentaires, dus haal je hart op!

Meer over