(gehandicapte) superhelden

Nieuw op Netflix in april 2019

Iedere maand heeft Netflix wel wat veelbelovends op het programma staan en april is geen uitzondering. Wij selecteerden de vijf leukste tips.

Chilling adventures of Sabrina (seizoen 2)

Tienerheks Sabrina keerde vorig jaar na een lange pauze terug. Met succes. In deze nieuwe reeks moet ze kiezen tussen Harvey Kinkle en warlock Nicholas Scratch, ontdekken haar familie en vrienden dat er iets geks is aan haar en ontdekt Sabrina hoe sterk ze wel niet is.

Vanaf 5 april te zien

Special (seizoen 1)

Deze nieuwe comedy serie is gebaseerd op de autobiografie van Ryan O’Connell die werd geboren met een hersenbeschadiging en homoseksueel is. En dan kun je tegen nogal wat problemen oplopen. Wanneer hij in de twintig is, besluit Ryan het roer om te gooien. Hij komt uit de kast met zijn handicap en als homo en besluit dat hij 'special' is. O'Connell speelt zelf de hoofdrol.

Te zien vanaf 12 april

Spider-Man: Homecoming

Spider-Man maakt sinds 2017 deel uit van het Marvel-imperium en staat daarom vanaf deze maand op Netflix. In deze film is te zien hoe Peter Parker (Tom Holland) zich door zijn middelbare schooltijd worstelt. Het is tenslotte niet eenvoudig om scholier en superheld tegelijk te zijn. Gelukkig krijgt hij een beetje hulp van Iron Man (Robert Downey jr.).

Te zien vanaf 8 april

Wonder Woman

Netflix wordt deze maand verrijkt met nog een superheld. Een heldin in dit geval. En wat voor eentje. In Wonder woman verruilt Amazoneprinses Diana (Gal Gadot) haar veilige eiland wanneer ze een knappe neergestorte piloot ontmoet. Hij vertelt haar over de Eerste Wereldoorlog die woedt in Europa. Diana vermoedt dat Ares, de god van de oorlog erachter zit en besluit persoonlijk in te grijpen.

Te zien vanaf 11 april

The Notebook

Er zijn volksstammen die maar geen genoeg kunnen krijgen van The Notebook uit 2004 , de film waarbij je het alleen drooghoudt wanneer je van steen bent. Allie en Noah (Rachel McAdams en Ryan Gosling) worden verliefd maar Allies rijke ouders vinden de armere Noah niet goed genoeg en ze mag hem niet meer zien. Na heel lang zoeken ze elkaar weer op.

 Vanaf 22 april te zien

Meer over:

Reageren