Shooter terug en Insatiable start

Nieuw op Netflix in augustus 2018

31 juli 2018 13:33 | netflix | Door Jacob-Jan van de Groep

© Netflix
Val je in een gat na de sportzomer? Of heb je vakantie en blijf je thuis? Gelukkig is daar Netflix. De streamingdienst vult het aanbod in augustus weer lekker bij. Popcorn klaar? Genieten maar!

Shooter

Shooter is weer terug van weggeweest. Na het tweede seizoen lag het verhaal rondom Bob Lee Swagger even stil, omdat hoofdrolspeler Ryan Philippe zijn been had gebroken. De veteraan is inmiddels weer hersteld en gaat opnieuw de strijd aan met Solotov. Daarnaast komt er een nieuwe grote speler op de markt, die de gehele Amerikaanse inlichtingendienst in zijn zak lijkt te hebben en medeverantwoordelijk is voor de dood op zijn vader. Samen met zijn vrouw Julie Swagger (Shantel VanSanten), FBI-agent Nadine Memphis (Cynthia Addai-Robinson) en Isaac Johnson (Omar Epps) gaat Swagger de strijd aan met Atlas.

De eerste zes afleveringen van seizoen 3 zijn beschikbaar op Netflix. Vanaf 3 augustus volgt wekelijks een nieuwe afleveringInsatiable

Nadat de trailer van Insatiable werd vrijgegeven, kreeg de serie al een hoop kritiek te verduren.  Mensen bekritiseerden de serie, omdat er fatshaming in voor zou komen. Ook werd er een petitie gestart om de release tegen te houden, maar dat is niet gelukt.

Insatiable (onverzadigbaar) draait om Fatty Patty (Debby Ryan in fatsuit), een blonde tiener met overgewicht die gepest wordt op school. Na een klap op haar kaak kan ze een zomer lang nauwelijks eten. Als Patty na de vakantie ineens slank op school terugkeert, wordt ze mateloos populair. Ze besluit wraak te nemen op de pesters.

Insatiable is vanaf 10 beschikbaar op Netflix

Better Call Saul

Het vierde seizoen verschijnt in de tweede week van augustus op Netflix. In de spin-off van Breaking Bad gaat het leven van de louche rijke advocaat Jimmy McGill (Bob Odenkirk), die in Breaking Bad door het leven ging als Saul Goodman verder. In eerdere seizoenen was al te zien dat Saul meer dan creatief kon omgaan met de wet. Daar gaat hij nu vrolijk mee door.

Vanaf 7 augustus iedere week een nieuwe aflevering 

Beauty and the Beast

Ben je in een romantische bui? Dan biedt Beauty and the Beast uitkomst. De verfilming van de Disney-tekenfilm voegt zich bij het Netflix-aanbod. Het verhaal is waarschijnlijk wel bekend, maar om toch volledig te zijn. Belle (Emma Watson) is een jonge vrouw, die door Het Beest (Dan Stevens) gevangen wordt gehouden in zijn kasteel. Het beest blijkt een vervloekte prins te zijn, die de vloek alleen maar kan verbreken, als hij de ware liefde vindt.

Vanaf 3 augustus te zien op Netflix

Meer over