Mindhunter

Nieuw op Netflix in augustus 2019

30 juli 2019 11:59 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Ook in augustus stroomt Netflix weer vol met nieuwe en oude films en series. Wij zetten de belangrijkste titels voor je op een rijtje. Hoogtepunt wat ons betreft: het langverwachte tweede seizoen van Mindhunter.

Glow seizoen 3 

De showworsteldames vertonen dit seizoen hun kunsten in Las Vegas. Alle vertrouwde personages komen terug en er is een nieuwe ster aan het Glow-firmament: Geena Davis is te zien als Sandy Devereaux St. Clair, de baas van het hotel waarin de dames gaan worstelen. Vanaf 9 augustus.

 

Mindhunter seizoen 2

We moesten er twee jaar op wachten, maar eindelijk zijn FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench, gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany, terug. Het duo begon in 1977 een project waarin ze zich verdiepten in seriemoordenaars om zo andere zaken op te lossen. In het nieuwe seizoen van Mindhunter wordt o.a. gepraat met seriemoordenaar Charles Manson. Vanaf 16 augustus.

 

The dark crystal: The age of resistance

Een gloednieuwe serie op Netflix is The dark crystal: The age of resistance. Het gaat om een prequel van de fantasyfilm The dark crystal uit 1982 van Muppets-bedenker Jim Henson. Drie jonge Gelflings (een soort elfen) organiseren een opstand tegen de wrede keizer wanneer ze een gruwelijk geheim ontdekken. Vanaf 30 augustus.

 

Otherhood

Komedie over drie eenzame vrouwen die op moederdag hun zoons gaan opzoeken in New York. Maar als ze daar aankomen, wordt hun ergste nachtmerrie waarheid. Die zoons hebben hun eigen leven en zitten helemaal niet te wachten op hun moeder. De hoofdrollen in Otherhood worden gespeeld door Felicity Huffman (Desperate housewives), Patricia Arquette en Angela Basset. Vanaf 2 augustus.

 

The family

Documentaireserie over een geheimzinnige religieuze groepering die in hoge kringen verkeert. The fellowship foundation of The family is een Christelijke gebedsgroep die dateert uit het begin van de vorige eeuw en die al heel lang een flinke vinger in de pap heeft in Washington, tot presidenten aan toe. Toch is er bijna niets over bekend. Tot deze zesdelige documentaire. Vanaf 9 augustus. 

 

Meer over