Nieuw op Netflix in januari 2018

Het nieuwe jaar gaat bijna beginnen en Netflix heeft weer heel wat nieuwe titels en seizoenen op de planning staan. Wij hebben de meest spraakmakende op een rij gezet.

Alle seizoenen van Friends - 1 januari

Eindelijk is het zover: ook in Nederland is Friends te zien op Netflix. De klassieker was al in bijna elk land te bewonderen op de streamingdienst, behalve in ons land. Daar komt nu verandering in. Vanaf 1 januari zijn alle tien seizoenen te bingewatchen.

Het tweede seizoen van Van Helsing – 19 januari

Het horrordrama Van Helsing krijgt een vervolg. De duistere fantasyserie gaat over Vanessa van Helsing. Na een coma van drie jaar ontwaakt Vanessa in een post-apocalyptische wereld waarin vampieren de wereld hebben overgenomen en zij de overlevenden teisteren.

Het vierde seizoen van Grace and Frankie – 19 januari

Hollywoodlegendes Jane Fonda en Lily Tomlin kruipen weer in de huid van Grace Henson en Frankie Bergstein. Grace and Frankie volgt het verhaal van twee gepensioneerde vrouwen die vrienden worden als hun echtgenoten een relatie krijgen en hen verlaten.  De serie wordt goed gerecenseerd en is al vier keer genomineerd voor een Emmy award en een keer voor een Golden Globe. Het nieuwe seizoen begint op 19 januari.

Het tweede deel van tweede seizoen van Riverdale – 18 januari

Het tienerdrama Riverdale, dat zich afspeelt in het gelijknamige kleine stadje, keert terug. Het eerste deel van het tweede seizoen eindigde met de bekendmaking van crimineel The Black Hood. Toch zijn fans niet helemaal zeker dat het echt Mr. Svenson, de conciërge van de school, zou zijn. Is het dan toch iemand anders? De laatste dertien afleveringen van het tweede seizoen zijn vanaf 18 januari wekelijks te zien op Netflix.

Opmerkelijk

Netflix kondigt niet alleen nieuwe series aan. De streamingdienst heeft ook een aantal klassiekers in huis gehaald waaronder That ‘70s show. Alle seizoenen van de comedyserie zijn vanaf nu te zien. Ook is er goed nieuws voor de fans van Gossip Girl. Eerder liet Netflix nog weten dat de serie per januari zal verdwijnen, maar de streamingdienst verlengde onlangs de rechten.

Daarnaast neemt Netflix het vierde seizoen van The Blacklist over van Videoland. De vierde reeks, die al is uitgezonden op tv, kan je vanaf 19 januari bekijken op Netflix. Helaas voor de fans heeft Netflix niet de rechten gekregen voor het nieuwe vijfde seizoen. Die liggen bij Videoland.

Meer over:

Reageren