Nieuw op Netflix in maart

27 februari 2018 15:08 | netflix | Door Televizier

© Netflix

In maart lanceert Netflix weer nieuwe series en films om tijdens de vrieskou op de bank te kijken. Wij zochten de meest veelbelovende titels voor je uit.

Tweede seizoen van Marvel’s Jessica Jones - 8 maart

Privédetective Jessica Jones (Krysten Ritter) probeert haar leven weer op de rit te krijgen nadat ze haar kwelgeest Kilgrave heeft vermoord. Een nieuwe zaak confronteert de superheldin echter met haar verleden. In de trailer van het nieuwe bloedstollende seizoen zien we hoe Jessica ontdekt waar haar krachten echt vandaan komen en hoe ze ditmaal misschien niet alles alleen aankan.

The Outsider - 9 maart

Netflix strikte acteur Jared Leto voor de nieuwe misdaadfilm The outsider over de Japanse Onderwereld. Na de tweede wereldoorlog krijgt de Amerikaanse krijgsgevangene Nick Lowell, gespeeld door Leto, hulp van de Japanse maffia. Ontsnapt uit de gevangenis zit hij met een ereschuld die hij in moet lossen in de gevaarlijke criminele onderwereld.

Eerste seizoen van Collateral -  9 maart

De razend spannende BBC-misdaadserie komt van de Engelse televisie eindelijk naar Netflix. Deze miniserie bestaat uit maar vier afleveringen en kun je dus achter elkaar bingewatchen. Het verhaal zelf draait om de moord op een pizzakoerier in Zuid-Londen. Detective Kip Glaspie (Carey Mulligan) gelooft niet in toeval. Iets klopt er niet aan het verhaal en dus duikt ze in het diepere en donkere mysterie van dit moordverhaal. Ze ontdekt dat er een grote naam uit de politieke wereld te maken heeft met dit diepgewortelde conflict.

Game Over, Man! - 23 maart

Adam DeVine, Anders Holm en Blake Anderson bundelen hun krachten in een actie-comedy die volgens Netflix niet geschikt is voor mensen met een zwak hart. In Game over, man! worden die loserachtige vrienden tijdens een feest in Los Angeles onverwacht helden. Als het hotel waar ze werken wordt gegijzeld door terroristen, komen de mannen in actie.

Tweede seizoen van A Series of Unfortunate Events - 30 maart

In A series of unfortunate events seizoen 2 is sprake van nog meer schurken, sluwe plannen, weeskinderen én meer opzettelijke branden. Maar meer is niet altijd beter, soms is het zelfs veel erger… De schrijver van de gelijknamige boeken Lemony Snickle kondigde het nieuwe seizoen geheel in stijl aan in een droevige brief: hij had Netflix nog zó gewaarschuwd geen tweede seizoen te maken. Gelukkig voor de fans kunnen we opnieuw smullen van de avonturen van de drie weeskinderen die op de vlucht slaan voor graaf Olav. Geniet er extra van, want na seizoen drie zal de serie stoppen.

Lees ook: Netflix zet aan tot moord.

Meer over