En House of Cards

Nieuw op Netflix in november 2018

25 oktober 2018 14:50 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
In november lanceert Netflix weer heel wat nieuwe films en series. De meest veelbelovende hebben we hier voor je op een rijtje gezet. Zoals het laatste seizoen van House of cards. Zonder Kevin Spacey.

House of cards 6

Netflix gaat op 2 november meteen goed van start met het zesde en laatste seizoen van House of cards. Natuurlijk zonder Frank Underwood omdat acteur Kevin Spacey zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksuele intimidatie. Dat betekent dat vrouwlief Claire nu de scepter zwaait als president. Maar of de Verenigde Staten daar nu beter mee af is...

Vanaf 2 november

They'll love me when I'm dead

Documentaire over de laatste 15 jaar uit het leven van regisseur Orson Welles toen hij een comeback probeerde te maken in Hollywood. Na een periode in Europa keerde hij terug in Amerika en begon meteen met filmen, zonder script, cast of geld. The other side of the wind had dus de grote comeback moeten worden, maar werd nooit voltooid.

2 november

 

The Sinner 2

Op 8 november maakt Netflix ruim baan voor het tweede seizoen van The sinner. In het eerste deel vermoordde de jonge moeder Cora (Jessica Biel) uit het niets een vreemdeling op het strand. Rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) hielp haar de zaak te ontrafelen. Het tweede seizoen draait helemaal om Ambrose die in zijn geboorteplaats onderzoek doet naar een dubbele moord, gepleegd door de 11-jarige zoon van het echtpaar.

Vanaf 8 november

Vanaf 8 november

Outlaw King

Een historische film over de Schot Robert de Bruce die het leger van de Engelse koning Edward II versloeg en zo Schotland bevrijdde. Net zoiets als Braveheart zeg maar. De hoofdrollen zijn voor Chris Pine (Robert de Bruce) en Aaron Taylor-Johnson.

Vanaf 9 november

Warrior

De Deense serie Warrior gaat over oorlogsveteraan CC die na dienst deed in verschillende oorlogen. Zijn beste vriend Peter is dood en dat kan CC niet verkroppen. Om zijn schuldgevoel te verminderen helpt hij de weduwe van Peter, Louise. Zij is rechercheur bij de politie en onderzoekt een Deens bende.

 Vanaf 13 november

Meer over