Netflix

Nieuwe Netflix-hit White Lines krijgt gemengde reacties

17 mei 2020 23:06 | netflix | Door Dominique Hofman

© Netflix Trailer White Lines
De nieuwste Netflix-hit van dit moment is White Lines: een serie over een vrouw wier broer twintig jaar geleden is vermoord op het feesteiland Ibiza. Hoewel de serie dus enorm scoort, valt hij niet bij iedereen in de smaak.

Het verhaal gaat over Zoe Walker, die haar rustige leven achterlaat en teruggaat naar Ibiza om de moord op haar broer die twintig jaar geleden plaatsvond op te lossen. Zoe heeft de zaak namelijk nooit vertrouwd; zowel de vrienden van haar broer als de politie op het eiland lijken niet te vertrouwen. 

Lovende reacties

Dat beloofde veel goeds en volgens sommigen is de serie wederom een fantastisch staaltje werk van de producent. White Lines kreeg lovende reacties van onder andere De Telegraaf en op Twitter melden zich tientallen fans, die je 'niets anders kunnen aanraden dan deze serie.' 

Wil je meer series zien als White lines? Neem dan eens een kijkje op Guidinc.nl

Niet iedereen is fan

White Lines, gemaakt door Álex Pina, de grote man achter Vis a vis en La casa de papelkrijgt niet alleen maar juichende reacties, er zijn ook flink wat mensen die het helemaal niks vinden. Zo zouden sommigen het slecht trekken dat er in de serie constant van Engels naar Spaans geschakeld wordt en vinden anderen het ronduit 'de slechtste serie die ze in tijden gezien hebben'. 

Meer over