December

Seizoen vijf van Prison Break in december op Netflix

Het was een tijdje onzeker of Netflix de rechten van Prison Break wel zou behouden, maar inmiddels is de populaire serie veiliggesteld. Op 1 december verschijnt het vijfde seizoen. Tijd voor sleutels, plattegronden, tatoeages en een hoop actie.

Seizoen vijf was het antwoord op een stilte van acht jaar. Na het vierde seizoen van Prison Break in 2009 leek er een einde te zijn gekomen aan de avonturen van Michael Scofield en consorten. De kijkers bleken echter trouw de serie in leven te houden en in 2017 verschenen er negen gloednieuwe afleveringen bij FOX. 

Seizoen vijf

De spannende actieserie vertelt het verhaal van Michael Scofield (Wentworth Miller), die zich vrijwillig in een gevangenis laat opsluiten om zijn broer te bevrijden. Die is namelijk onterecht ter dood veroordeeld. In seizoen vijf zien we hoe het de gevangenen is vergaan na de spannende slotaflevering van seizoen vier en is er opnieuw sprake van een ontsnapping - dit keer uit een gevangenis in Jemen.

Seizoen zes

Voor de echte fans zijn negen afleveringen natuurlijk niet genoeg en voor hen is er goed nieuws: er komt een zesde seizoen! Maker Paul Scheuring deed eerder dit jaar alvast een kleine onthulling.

Meer over:

Reageren