Netflixnieuws

Stranger Things-makers komen met nieuwe serie

13 december 2018 15:15 | netflix | Door Televizier

© Netflix
De makers van Stranger Things en The End of the F***ing World slaan de handen ineen en werken aan een nieuwe serie voor Netflix. I Am Not Okay With This gaat over een tienermeisje dat worstelt met het leven in het algemeen en haar telekinetische krachten in het bijzonder.

De serie is gebaseerd o een grafische novelle van Charles Forsman en zal bestaan uit acht afleveringen. De 15-jarige Sydney beleeft dagelijkse avonturen op haar middelbare school zoals elke andere leerling, maar kan ook mensen vermoorden met haar gedachten. Dat klinkt weer lekker Eleven-achtig en daar houden we wel van. 

Bekend team

Hoe de serie wordt vormgegeven, is nog geheim. Het zou dezelfde vorm als Stranger Things kunnen hebben maar het zou ook zomaar een animatieserie kunnen zijn. Dat we moeten kijken, is al wel een feit, want Stranger Things-regisseur Shawn Levy produceert en de regie komt van Christy Hall en Jonathan Entwistle, die The End of the F***ing World hebben gemaakt. Oh, en hadden ze producent Dan Levine van de sci-fi film Arrival al genoemd? De lat ligt hoog.

Meer over