Spannende, Britse serie

The Stranger op Netflix is niet de beste serie ooit maar wel leuk genoeg

19 februari 2020 17:18 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
In de Britse serie The stranger gooit een knappe vreemdeling heel wat levens in de war. Zij weet geheimen van mensen die ze niet kan weten. En dan verdwijnt er ook nog eens iemand.

Adam Price (Richard Armitage) heeft een vrouw , twee zoons en een leuke baan. Wanneer alles goed gaat in een thrillerserie, dan is het natuurlijk wachten op ellende. En die komt er genoeg voor Adam. Hij wordt aangesproken door een vreemde vrouw die hem vertelt dat zijn echtgenote Corinne niet helemaal eerlijk is geweest. Zij fakete twee jaar geleden een zwangerschap en een miskraam. 

Geheimen

Dat Adam niet de enige is die bezoek kreeg van deze mysterieuze dame, ontdekt hij wanneer Corinne (Dervla Kirwan) verdwijnt nadat hij haar confronteerde met de leugen. Adam gaat naar haar op zoek en stuit op meer mensen die geheimen kregen te horen die zij of hun geliefden verborgen hielden. Soms eindigt het bezoek van de vreemdeling in chantage, maar in andere gevallen weer niet. 

Alpaca

En dan is er ook nog het wilde feestje waarmee de serie begint. De plaatselijke jeugd stopt zich vol met allerhande drugs, danst rondom een vuur in het bos en het eindigt allemaal met een tiener in coma en een dode alpaca zonder hoofd. Heeft dat iets te maken met de chantagepraktijken en de verdwenen echtgenote en een moord waarover we het nog helemaal niet hebben gehad? 

Geen spijt

The stranger is niet de beste serie ooit gemaakt maar zeker vermakelijk genoeg om acht afleveringen van 45 minuten van je leven aan te wijden. Je zult er geen spijt van krijgen. 

Meer over