Netflix

Tweede seizoen voor Elite

17 oktober 2018 16:08 | netflix | Door Televizier

© Netflix
Spaanse series zijn het helemaal. Na megasucces La Casa de Papel heeft iedereen het nu over Elite. En er komt een tweede seizoen!

Elite wordt ook wel omschreven als de Spaanse versie van Gossip Girl. In plaats van Blair en Serena zien we nu drie tieners die naar een exclusieve school vol rijke jongeren worden gestuurd. De nieuwelingen passen niet bepaald tussen de elite, dus barst er een hevige strijd los op school. 

Populair

De serie wordt over de hele wereld bekeken, blijkt uit het filmpje waarin de cast het tweede seizoen van Elite aankondigt. De grote frustratie onder de kijkers blijkt het einde van de laatste aflevering. We want more!

 

Kritiek

Toch is de hitserie niet bij iedereen populair. Onderwerpen als geloof en seksualiteit worden niet vermeden en niet iedereen is blij met de relatie tussen Omar en Ander, twee mannelijke personages uit de Spaanse serie. Dat bleek uit de reacties onder een kiekje dat Netflix op Instagram plaatste. 

La Casa de Papel

De serie lift mee op de populariteit van La Casa de Papel, waarin Elite-acteurs Maria Pedraza en Miguel Herrán ook te zien zijn. Het valt nog te bezien of het succes net zo groot zal worden. Wij geven ons in ieder geval alvast op voor Spaanse les.

Meer over