Engel

Vierde seizoen Lucifer vanaf 8 mei op Netflix

10 april 2019 17:37 | netflix | Door Irma Tomas

© AFP
Fans van Lucifer kunnen uitkijken naar 8 mei. Dan begint namelijk het vierde seizoen van de populaire serie over de aardse avonturen van de duivel op Netflix.

Aan het einde van het derde seizoen onthulde hoofdpersoon Lucifer (Tom Ellis) aan zijn vriendin rechercheur Chloe Decker (Lauren German) dat hij de duivel is. In het nieuwe seizoen dealt Lucifer met de onthulling en krijgt hij bovendien te maken met een oude bekende, Eva. Zij was volgens de Bijbel de eerste vrouw op aarde.

Moordzaken

Lucifer, de duivel, wil voor vermaak 'op vakantie' gaan en trekt dan naar de aarde. Hij verblijft in Los Angeles, waar hij nachtclub Lux opent. Na enige tijd raakt hij bevriend met politierechercheur Decker, die niet wil geloven dat hij de duivel in menselijke vorm is. Hij helpt haar bij het oplossen van diverse moordzaken.

Engel

Lucifer leek na drie seizoenen te stoppen, omdat FOX de serie annuleerde vanwege "een op ratings gebaseerde beslissing". Reddende engel Netflix besloot om echter om de serie nieuw leven in te blazen.

Meer over