Nog enger

Zie jij de verborgen geesten in The Haunting of Hill House?

17 oktober 2018 15:02 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix/Screenrant
Alsof de serie The haunting of Hill house niet al eng genoeg was, hebben de makers ook nog eens tientallen geesten verstopt. Voor veel kijkers is het een sport geworden om ze te vinden.
The haunting of Hill house zit vol met geesten. Er is er een hele lange met een bolhoed en een stok, eentje met een gebogen nek, een kruipend geraamte en eentje die heel veel praat, maar de makers hebben de serie ook volgestopt met geesten die je niet zo een twee drie ziet.

Achtergrond

Die verborgen geesten kijken stiekem door een kiertje van de deur, staan ver weg op de achtergrond of zijn onscherp in beeld waardoor ze moeilijk te spotten zijn. Maar het is bijna iedere aflevering wel een keer of wat raak. Hier kijkt bijvoorbeeld een griezelig exemplaar rechts door de deuropening.

En hier staan er zelfs twee mee te kijken.

Bij deze foto gluurt de geest door het raampje van de deur.

En zo gaat het maar door met de verborgen geesten. Ze zijn overal. En dat terwijl de reguliere geesten in The haunting of Hill house al te veel zijn voor menigeen.

Zelfs de koning van de horror, Stephen King is trouwens enthousiast over The haunting of Hill house. Shirley Jones is de schrijfster van het boek waarop de serie is gebaseerd.

Meer over