Over AVROTROS

Waar staat AVROTROS voor?

In 2014 zijn de omroepen AVRO en TROS gefuseerd tot AVROTROS. AVROTROS is er voor iedereen. Betrokken bij de maatschappij, informeren, vermaken en verbindt AVROTROS op een toegankelijke wijze vanuit een positieve visie.

Voor een overzicht van de vele bekende en gewaardeerde programma’s van AVROTROS, kijk hier .

Hoe word ik lid van AVROTROS?

Voor slechts € 8,50 per jaar ondersteunt u AVROTROS. U ontvangt dan aantrekkelijke aanbiedingen en drie maal per jaar het ledenmagazine Uit en Thuis.

U kunt ook Kunst lid worden voor € 15,- per jaar. U ontvangt dan o.a. het kunstmagazine MUZE vier maal per jaar met informatie en achtergronden over culturele activiteiten.

U kunt ook Klassiek lid worden voor € 10,- per jaar. Als AVROTROS Klassiek-lid zorgt u ervoor dat wij onze mooie klassieke programma’s en concertseries kunnen blijven maken en helpt u de jonge deelnemers aan talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’ bij het realiseren van hun debuut-cd.

Aanmelden als AVROTROS-lid of Cultuurlid kan via onze website of per telefoon: 0900 - 876 70 00 (€ 0,35 per gesprek).

Het is natuurlijk ook mogelijk om lid te blijven, maar geen tv-gids te ontvangen. U wordt dan ondersteunend  lid van AVROTROS. 

Kan ik lid blijven na opzeggen abonnement?

Wilt u lid blijven? Neem contact op met AVROTROS ledenservice via 0900 - 8767000 of ga naar www.Avrotros.nl/wordlid  

Waarom heeft AVROTROS leden nodig?

In Nederland hebben we commerciële omroepen en publieke omroepen. Commerciële omroepen zijn afhankelijk van het aantal sponsors en adverteerders, publieke omroepen van het aantal leden. Hoe meer leden, hoe meer zendtijd. AVROTROS wil zoveel mogelijk mooie programma’s blijven maken en hopen daarom op uw steun.

Welke evenementen organiseert AVROTROS?

AVROTROS biedt culturele arrangementen aan en organiseert bijzondere ledendagen en andere evenementen voor leden bij musea, theaters en concertpodia. Bekijk hier het actuele aanbod.

Contact AVROTROS

Voor informatie over de omroep of AVROTROS-programma's is AVROTROS bereikbaar via het contactformulier  of op telefoonnummer 0900 - 87 67 000 (€ 0,35 per gesprek). 
Een overzicht van de programma’s van AVROTROS vindt u hier.