'Good old' Horatio over CSI

Wij kunnen nog altijd genieten van 'good old' Horatio, maar wat vindt hij zelf eigenlijk van CSI: Miami? Is de serie na vijf jaar nog wel van deze tijd?

Vorig jaar vertelde David Caruso, beter bekend als Horatio Caine, aan een Amerikaanse verslaggever dat hij CSI: Miami nog steeds niet beu is. Volgens hem zijn er na vijf jaar nog genoeg mogelijkheden. “Ik ben blij dat ik heb mogen acteren in verschillende series en films, maar het lijkt erop dat CSI: Miami mijn plek is. Ik heb er geen spijt van, want deze serie past echt goed bij me”, aldus de stoere acteur.

Beschermen
Na vijf jaar is David naar eigen zeggen echt van Horatio gaan houden. Hij geeft zelfs toe dat hij zijn personage wil beschermen: "Het personage is erg specifiek. Horatio staat op een bepaalde manier, beweegt op een bepaalde manier en praat op een bepaalde manier. Die speciale dingen hebben een bepaalde kwaliteit nodig en die wil ik beschermen."

Mening
En omdat hij al vijf jaar in de huid van de agent kruipt, hebben de scenaristen hem de mogelijkheid gegeven om ook zijn mening over het personage te geven. Zo kan David beoordelen of iets goed bij Horatio past, of juist niet.

Toekomst
Voor de toekomst hoopt David dat het nichtje van Horatio, Madison, bij hem komt wonen. Hij zou wel willen dat Horatio voor zijn nichtje gaat zorgen. David heeft zelf ook kinderen en is toch wel een beetje bezorgd om Madison.

Wij zijn benieuwd naar het verloop van de serie en hopen dat David nog minstens vijf jaar in de huid van Horatio zal blijven kruipen!

Wil je alles weten over CSI: Miami? Check dan onze programmapagina!

Reageren