'Hank' alweer gestopt

Amper een week geleden schreef Televizier.nl over Hank, de nieuwe serie van de bij ons vooral als 'Frasier Crane' bekende acteur Kelsey Grammer. Maar we waren eigenlijk al weer te laat: Hank stopt.

Na amper vijf afleveringen vindt tv-zender ABC het wel welletjes.

Werd de eerste aflevering van Hank nog door een (relatief redelijke) 8.46 miljoen mensen bekeken, de laatste aflevering trok nog maar 5.33 miljoen kijkers. En een verlies van bijna drie miljoen kijkers in één maand tijd, werd de zender toch echt iets te gortig.

---

'Frasier' is nu 'Hank' (10 november 2009)

Fans van Frasier Crane kunnen zich gelukkig rekenen: de acteur verwacht nog pakweg 86 jaar te blijven leven! Tenminste, als we een uitspraak van acteur Kelsey Grammer, die de rol van Frasier speelt, maar even creatief interpreteren.


De acteur zei namelijk onlangs in een interview: "Op een dag stelde ik mezelf de vraag hoe oud ik eigenlijk zou worden. Ik had een Bijbel voor me liggen, dus ik deed gewoon mijn ogen dicht en opende de Bijbel op een willekeurige bladzijde. Ik wees, en ik raakte een fragment waarin gesproken werd over sterven als je 140 jaar bent. Dat beviel me wel."

Carrière
Kelsey is nu 54 jaar, dus als hij de 140 wil halen dan moet hij het dus nog 86 jaar uitzingen. En dat komt dan goed uit, want de acteur blijkt lekker door te werken.

Kijken we hier in Nederland nog naar de in 2004 al gestopte serie Frasier, in de VS is Kelsey al wat verder in zijn carrière. Zo speelde de acteur in de film X-Men: The Last Stand en leverde hij flink wat stemmen voor andere films. Maar zijn belangrijkste dagbesteding gaat tegenwoordig naar de serie Hank, waarin Kelsey de hoofdrol speelt.

In Hank speelt Frasier een aan lager wal geraakte rijkaard die met zijn gezin terugkeert naar zijn geboortedorp. Die serie is nog niet in Nederland te zien, maar hieronder vind je een fragmentje!

Reageren